Last van ratten? Lees hieronder hoe u ze kunt bestrijden

Muizengif kopen

Rattengif

Ratten bestreid je met Luxan Pasta. Dit is een kant en klaar product tegen muizen en ratten binnen.  Het is voorzien van lokaas waardoor de muizen en ratten al snel op het product afkomen.

Luxan Pasta staat garant voor een snelle oplossing van uw ongedierte probleem.

Prijs: € 9,95
Direct uit voorraad leverbaar!
200 gram

Barriere Radikal Pasta Muizengif Voordeelverpakking

Normale winkelprijs: € 14.95
Onze prijs: € 12,95
Direct uit voorraad leverbaar

“Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie”

Last van ratten?


Overlast van ratten is zeer ongewenst en u wil natuurlijk niets liever dan zo snel mogelijk van deze ziekteverspreiders af komen. Dat begrijpen wij als beste! Wij bieden u uitstekende oplossingen voor snel en effectief ratten bestrijden.

Overlast van ratten, een naar probleem waar u snel vanaf wil!


Bruine of zwarte ratten zijn zeer ongewenste bezoekers die er om bekend staan zich snel voort te planten. Een plaag ontstaat dan ook binnen afzienbare tijd!
Ratten verspreiden bacteriën en ziektes door hun uitwerpselen overal te laten liggen. Vooral op plaatsen waar zij eten of drinken kunnen vinden, treft u de vieze rattenkeutels aan. Dat kan zijn in uw eigen voorraadkast maar bijvoorbeeld ook bij uw voorraad diervoeders of veevoer of opslag. Ratten zijn echte knagers en knagen dus aan alles, ook uw stroomdraden en houtwerk en veroorzaken zo, naast diverse ziekten, ook schade aan uw interieur.

Naast de bacteriën in hun uitwerpselen dragen ratten ook vaak vlooien en teken bij zich. Deze insecten en parasieten kunnen zich razendsnel in uw huis verspreiden en zo een tweede plaag veroorzaken. Ratten zijn uitstekende zwemmers en schuwen het niet om door uw watervoorraad te zwemmen.  U begrijpt dat dat water echt niet meer gedronken kan worden!
Ook ratten in de tuin zullen bestreden moeten worden, want ratten die rondom of in uw tuin verblijven zullen er alles aan doen om ook bij u binnen in huis te komen.

Hoe komt u van ratten vanaf?

Ratten zijn een nare plaag, waar u zo snel mogelijk een definitieve oplossing voor wilt in de vorm van ratten bestrijding. Het scheelt u veel geld als u zelf de ratten bestrijding kunt doen en dus geen duur ongediertebestrijdingsbedrijf hoeft in te huren. Wij hebben voor u verschillende uitstekende oplossingen om zelf de ratten te bestrijden. Rodilon Rattengif en Sorkil tegen Muizen en Ratten zijn twee effectieve bestrijdingsmiddelen die ook door professionele ongediertebestrijders worden ingezet. Met één van beide middelen bent u al binnen een paar dagen verlost van die vervelende vieze knagers!

Wacht niet langer en kies bij ons de beste bestrijdingsmiddelen om zelf eenvoudig en effectief de ratten in uw omgeving te bestrijden!

Disclaimer:

De informatie die op deze site wordt gepubliceerd, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en behandeld.

www.muizengif.net kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker