Muizenvangen op een diervriendelijke manier met een muizenval

Diervriendelijke muizenval

Onze prijs: € 9,99
Direct uit voorraad leverbaar

Muizengif kopen

Luxan Tomorin Muizen- en rattengif

Luxan Tomorin is een kant en klaar product tegen muizen en ratten binnen.  Het is voorzien van lokaas waardoor de muizen en ratten al snel op het product afkomen.

Luxan Tomorin staat garant voor een snelle oplossing van uw ongedierte probleem.

Prijs: € 10,99
Direct uit voorraad leverbaar!

“Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie”

Last van muizen?

Heeft u last van ongewenste bezoekers? Krioelt het bij u in huis of in de schuur van muizen? Wilt u af van de vervuilende muizen rondom uw woning of op het erf? Dan zit u goed bij ons, wij hebben voor u een diverse muizenvallen waarmee u een snelle oplossing in handen heeft!

Waarom zou u de muizen willen verjagen?

Muizen geven overlast en zijn onhygiënisch. Ze knagen aan uw etenswaren of de voedselvoorraad van uw dieren, laten overal uitwerpselen liggen en zorgen daarmee voor ongewenste verontreiniging en bacteriën. Muizen zijn ongedierte, planten zich onnoemelijk snel voort en zijn niet zelf te verjagen zonder muizenval of muizengif. Indien u niets doet aan de muizenoverlast, kan al snel een ware plaag ontstaan. Muizen nestelen het hele jaar door en kunnen dus meerdere nesten per jaar krijgen. Vaak kan je er vanuit gaan dat als je één muis ziet, er nog minstens 10 in de buurt zijn.
Misschien heeft u het al geprobeerd met de oudste methode om muizen te vangen… de kat!  Een kat weet ongetwijfeld enkele muizen te vangen, maar tegen de snelle voortplanting van muizen kan zelfs een kat niet op. Dus haal uw kat lekker naar binnen en neem hem of haar op schoot  en kies een echte oplossing!

Hoe lukt het u om de muizen zelf eenvoudig en hygiënisch én diervriendelijk te verwijderen?

Muizen zijn vieze dieren waar u beter niet met uw handen aan kunt komen. Ook nadat een muis is overleden, bijvoorbeeld door muizengif kunnen ze nog steeds ziekten overbrengen. Daarom is het belangrijk dat u een muizenval gebruikt waarmee u op een hygiënische manier uw muizenprobleem kunt oplossen. Muizenvallen en muizengif worden vaak als dieronvriendelijk gezien. De muis overlijdt namelijk aan de gevolgen van de val of het gif. Wilt u uw muizenprobleem oplossen maar de muizen niet direct van het leven beroven, dan is er ook een diervriendelijke muizenval bij ons te verkrijgen. Deze muizenval laat de muis, afgekomen op wat lekkers, het kooitje binnen, maar er niet meer uit! De muis zit dus opgesloten totdat u besluit het diertje zijn vrijheid te gunnen.

Een diervriendelijke muizenval is een muizenval die de muis niet doodt met een harde klap en deze muizenval maakt ook geen gebruik van gif. U lokt de muis vanzelf in de val met lokstof waarna hij door een speciaal ontworpen mechanisme zelf niet meer uit de val kan komen. U kunt op deze manier veel muizen in een keer vangen en zelf kiezen of u ze ergens heel ver weg weer loslaat of alsnog vernietigt.

Met onze diervriendelijke muizenval bent u snel verlost van de overlast van muizen, voor u een hele zorg minder!

Kiest u liever voor toch een meer definitieve oplossing dan kunnen wij u Bayer Super Caïd Muizengif aanraden. Bayer Super Caïd Muizengif wordt vaak ingezet bij muizenoverlast door professionele bestrijdingsbedrijven.

Disclaimer:

De informatie die op deze site wordt gepubliceerd, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en behandeld.

www.muizengif.net kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker