Muizengif kopen

Muizengif kopen

Muizengif

Luxan Brodilux muizengif is een kant en klaar product tegen muizen en ratten binnen.  Het is voorzien van lokaas waardoor de muizen en ratten al snel op het product afkomen.

Luxan Brodilux Pasta staat garant voor een snelle oplossing van uw ongedierte probleem.

Prijs: € 9,95
Direct uit voorraad leverbaar!
200 gram

Nora Pasta Muizengif Voordeelverpakking

Normale winkelprijs: € 15.95
Onze prijs: € 10.99
Direct uit voorraad leverbaar

“Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie”

Muizengif kopen

Muizengif is waarschijnlijk de meest effectieve manier om muizen te bestrijden. Dit komt doordat muizengif eenvoudig op de plekken kan worden aangebracht waar de muizen zich het meest ophouden. Vaak zijn dat kleine doorgangen en openingen niet groter dan een halve centimeter. Op deze plekken is het plaatsen van een muizenval vaak niet mogelijk. Het gebruik van muizengif is in dat geval de enige optie.

Muizengif kopen doe je niet zomaar. Je zal bij het kopen van muizengif met een aantal zaken rekening moeten houden. Standaard muizengif wat je bij de drogist kan kopen werkt namelijk niet heel erg goed meer. Veel muizen zijn hiervoor immuun geworden of ze weigeren het simpelweg te eten. Ga je muizengif kopen ga dan voor het serieuzere werk zoals bijvoorbeeld Sorkil-G. Sorkil-G is gebaseerd op een graankorrel. Hier zijn muizen van nature dol op en ze zullen zich dan ook enorm aangetrokken voelen tot de korrels. Wij adviseren om gebruik te maken van deze graankorrels in combinatie met doosjes indien je kinderen of huisdieren hebt. Plaats de korrels op een strategische plek in huis waar de muizen zich veelvuldig laten zien.

Wanneer je muizengif gaat kopen moet je niet het eerste de beste product in je winkelmandje leggen. Vaak werken deze relatief eenvoudige producten niet zo goed meer als vroeger. Muizen zijn immuun geworden of weten dat ze het links moeten laten liggen. Koop daarom een product als Sorkil-G. Dit product wordt ook in het bedrijfsleven en door professionele verdelgers gebruikt.

Disclaimer:

De informatie die op deze site wordt gepubliceerd, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en behandeld.

www.muizengif.net kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker